Duyuru

Webin Adresi En iyi web adresi!

Hit Kasma Siteleri

Hit kasma siteleri nedir ?
Sitenize ziyaretçi çekecek veya bot atacak siteler/programlardır. Bu sitelerin/programların çoğu puan sistemi ile çalışmaktadır. Örnek olarak siz birinin sitesini ziyaret edersiniz ve gittiğiniz siteden puan kazanırsınız. Bu site görüntülenmenin otomatik olarak çalışanları ve manuel olarak çalışanları olarak iki sistemi vardır.

Siteniz görüntülendikçe alexa sıralamanız düşer (yani yükselirsiniz). Ayrıca görüntülenme sayınız da artar. Google üzerinde işe yaramaz. Bundan dolayı sadece alexa sıralamınızı düşürmek için kullanıp, çok fazla abartmayın.

Seo'ya bir katkısının bulunacağını düşünmüyorum. Bu hit kasma siteleri google arama sonuçlarından organik olarak gelmediği için ve yönlendirmeli olarak geldikleri için işe yaramayacaktır. Organik ziyaretçiler en iyileridir.

Otomatik olarak çalışan:
"Surf" (gezinti) tuşuna bastığınızda otomatik olarak sitelere girer. 10-30 saniye geçtikten sonra başka siteye girer ve o süreden sonra yine başka siteye girer. Böylece sınırsız bir döngü oluşur.

Manuel olarak çalışan:
"Surf" (gezinti) tuşuna bastığınızda bir siteye girer ve 10-30 saniye sonra başka siteye geçebilmek için bir tuşa basmanız gerekir. Tüm diğer siteler için bu geçerlidir.

Hit kasma siteleri:
Şuan önerdiğim HitLeap Viewer adlı bir program vardır. Çok fazla kullanıcısı olduğundan dolayı çok fazla hit gelmektedir. Programın boyutu büyük değildir ama çok fazla internet harcamaktadır.

HitLeap Viewer programı otomatik olarak çalışır ve gezinme süresini ayarlayabilirsiniz. 10 saniye ile 60 saniye arası süreleri ayarlayabilirsiniz fakat ne kadar çok süre o kadar az ziyaret sayısı olmaktadır. Bu programda puanlar dakika olarak gelmektedir. Örnek olarak 5 dakika boyunca program açık kalırsa 5 dakika boyunca sitenize kişiler gelmektedir. Puanlarınız/Dakikalarınız bittiği zaman tekrardan programı açıp dakika kazanabilirsiniz. 10-15 gün sonra alexa sıralamasında büyük bir düşüş görülür (yani sitenizin sıralaması yükselir).

Notlar:
Hit kasma siteleri daha yeni açılmış siteler için önerilmektedir. Büyük siteler için zararlı olacaktır. Google sıralamanızı etkilemeyeceğinden dolayı dikkatli kullanmalısınız. Türkiye içerikli bir siteniz var ise yine zararlı olabilir. Türkiye içerikli siteler Türk kullanıcılarını çekmeleri lazımdır. Yabancı programlar size Türk kişilerini çok fazla göndermemektedir ve daha çok İngiltere'den hit gelmektedir.

İlerleyen zamanlarda daha fazla hit sitesi ekleyeceğim.
İlginizi çekebilecek şeyler:

1 yorum:

yorum yapmak için tıklayın.
Adsız
admin
11 Nisan 2015 17:45:00 GMT+3 ×

baska siteler ekleyin

Congrats bro Adsız you got PERTAMAX...! hehehehe...
Reply
avatar